КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень. 

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень. 

01/05/2023Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень. Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Український ветеранський фонд підтримує громадські об’єднання, що опікуються ветеранами, їхніми родинами та сім’ями полеглих захисників і дає можливість отримати на реалізацію відповідних проєктів від 500 тисяч до 1 мільйона гривень фінансування.
Деталі тут: http://surl.li/glrpe  
Дедлайн: 04.05.2023 

Конкурс на отримання грантів для організацій, мереж та коаліцій національного та регіонального рівня в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).  
Деталі  тут: http://surl.li/bvpqz 
Дедлайн: 15.05.2023

В межах програми “Єднання заради дії” проходить конкурс грантів для надання підтримки хабам/центрам, що працюють з ВПО.  Конкурс впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у партнерстві з благодійною організацією «Благодійний фонд «Stabilization Support Services» та за підтримки Державного департаменту США. 
Деталі тут: http://surl.li/gqxnu 
Дедлайн: 15.05.2023 

Міжнародний фонд культурного розмаїття (МФКР) оголошує конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги. Проєкти, які отримають підтримку фонду, повинні стимулювати структурні зміни у суспільстві. 
Деталі тут: http://surl.li/gqxqt 
Дедлайн: 16.05.2023 

Український фонд швидкого реагування оголошує конкурс грантової підтримки для українських неприбуткових організацій. Програма розроблена для вирішення нагальних критичних потреб і підвищення стійкості уряду України, громадянського суспільства та цивільного населення. 
Деталі тут: http://surl.li/gqztx 
Дедлайн: 19.05.2023

У рамках Програми права та цінності (CERV) Європейської комісії відкрито низку конкурсів на проєкти, спрямованих на боротьбу з насильством, дискримінацією та забезпечення прав людини, розширення можливостей громадянського простору і громадянського суспільства, розвиток мереж міст, тощо. 
Деталі тут: http://surl.li/fnxdf 
Дедлайн: 25.05.2023

Конкурс проєктних пропозицій “Зміцнення спроможності ОГС брати лідерство у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій”. Конкурс проводиться у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання.
Деталі тут: http://surl.li/drsru 
Дедлайн: 31.05.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

В межах проєкту ПРООН «Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, що спричинена війною» передбачено надання грантів комплексної підтримки населенню, постраждалому від війни, з особливою увагою до осіб з інвалідністю.
Деталі тут: http://surl.li/ftbds 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!